Florek Vastgoed Renovatie

Florek vastgoedonderhoud is uw partner op het gebied van renovatie, verbouwingen, transformaties en restauraties. Florek heeft in de loop der jaren betrouwbare en efficiënte processen ontwikkeld waardoor u als klant volledig wordt ontzorgd, in veel gevallen kunnen uw werkprocessen indien nodig zelfs ononderbroken doorgaan.

Florek is actief in heel Nederland en verzorgt verbouwingen, renovaties, restauraties en transformaties voor onder andere:

  • Appartementen
  • Zorgwoningen
  • Bedrijfspanden
  • Woningen
  • Parkeergarages

kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit

Florek werkt uitsluitend met vaklieden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk vakmanschap is bij de uitvoering van projecten. Vaklieden zorgen niet alleen voor uitstekende kwaliteit maar ook voor efficiëntie in de processen. Florek heeft bovendien een bijzonder groot netwerk waardoor indien nodig op zeer korte termijn bijgeschaald kan worden. Florek bied u de flexibiliteit om uw doelstellingen te halen, ook wanneer deze om flexibiliteit vragen

geen gedoe achteraf

Renovaties en transformaties kosten natuurlijk altijd geld. Voor u is het van belang om te weten waar u aan toe bent alvorens u uw project aanbesteed. Florek heeft een uniek model ontwikkeld om u vooraf zo goed mogelijk inzicht te geven in de totale investering. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Onderhoudsabonnement

De meest succesvolle manier om veel geld te besparen op groot onderhoud, is een regelmatige en tijdige uitvoering van klein onderhoud. Daarom bieden we onze klanten een onderhoudsabonnement. Goedkoop, effectief en zonder zorgen.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!
TOP