Totaalonderhoud

Florek doet al het onderhoud dat nodig is om een pand in optimale staat te houden en alles dat nodig is om het pand aangepast te houden aan de wensen van de gebruikers. Florek levert met andere woorden totaalonderhoud. Van vloeren tot plafond en van binnenruimte tot buitenruimte: van sloop tot inrichting, van ontwerp tot uitvoering, van technische installaties tot kunst, van kastje tot muur, van schoonmaak tot tuinonderhoud en van tegel zetten tot straten maken. Je kunt het zo gek niet bedenken op het gebied van vastgoedonderhond: Florek regelt het.

Alles kunnen en toch kwaliteit leveren?

Ja, dat kan! Omdat Florek een organisatie is met een groot netwerk. We beschikken over een breed spectrum aan experts. We werken alleen met het beste van het beste. De mensen waarmee we werken zijn eersteklas vaklieden; we selecteren ze zorgvuldig. En dat geldt niet alleen voor onze mensen. Ook naar alle andere zaken kijken we kritisch. We gebruiken daarom de meest duurzame materialen en nieuwste technieken. Die kopen we wereldwijd in. Alle monteurs zijn VCA-gecertificeerd.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Onderhoudsabonnement

De meest succesvolle manier om veel geld te besparen op groot onderhoud, is een regelmatige en tijdige uitvoering van klein onderhoud. Daarom bieden we onze klanten een onderhoudsabonnement. Goedkoop, effectief en zonder zorgen.

24-uurs service

Service vinden we belangrijk. En sommige problemen kunnen niet wachten tot de volgende dag. Voor die zaken zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!
TOP