Particuliere verbouwing

Bent u voornemens om uw woning te gaan verbouwen of een eventuele aanbouw?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar flexibel bedrijf, een bedrijf dat gespecialiseerd is in grote en kleine verbouwingen? Dan bent u bij FLOREK Vastgoedonderhoud aan het goede adres.

Wij bij Florek vastgoedonderhoud zijn uw ideale partner tijdens een volledig verbouwingsproces tot de volledige opvolging van de werkzaamheden. Bijvoorbeeld:

  • Opstellen van verbouwingsplan en uw wensenlijst;
  • Het maken van bouwtekeningen;
  • Sloop, renovatie, restauratie en inrichting;
  • Schilderen, stukken, isoleren etc.
  • Alles zowel binnen als buiten ruimte;
  • Het project plannen en uitvoeren.

Wat u maar kan bedenken, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.
U kunt hierbij denken aan; vernieuwen, schilderen of slopen van uw badkamer, vernieuwen van uw kozijnen, van de zolderkamer 2 slaapkamers maken tot en met een complete renovatie van uw woning. De grootte van het bouwproject maakt voor ons geen verschil.

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wilt u een vrijblijvend gesprek over uw wensen en mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Verbouwing woning

Omdat bij een verbouwing verschillende partijen betrokken zijn, zorgen wij Florek Vastgoedonderhoud dat alle werkzaamheden juist verlopen. U heeft van het begin tot het eind van het bouwproject, één contact persoon, waar u 24u per dag terecht kunt met eventuele vragen. Voor begeleiding rekenen wij geen extra kosten.

U weet nog niet helemaal wat u wilt

Als u nog niet weet wat u precies wilt, maar iemand nodig heeft om uw ideeen vorm te geven, zorgen onze specialisten dat uw ideeen worden omgezet naar een realistisch plan.

U weet precies wat u wilt

Als u duidelijk voor ogen heeft hoe uw huis er uit moet komen te zien, zullen wij in dit geval in goede samenwerking met u en onze verbouwingsadviseurs kijken naar de planning en welke materialen er zullen worden gebruikt.

Neem gerust contact op met Florek Vastgoedonderhoud voor een vrijblijvend advies over uw verbouwplannen, waarbij wij u vervolgens een vrijblijvend aanbod kunnen aanbieden.

De juiste afspraken en goede communicatie

Wij Florek Vastgoedonderhoud leggen samen met u vanaf het begin een planning en een kostenraming vast, zodat alle partijen zonder verrassingen, precies weten waar iedereen aan toe is.

Mocht u aanpassingen of veranderingen naar eigen wensen willen tijdens het verbouwingsproject wat betreft de planning of het uitvoeren van het bouwproject, zal Florek Vastgoedonderhoud met duidelijke communicatie en goede afspraken, een tussentijdse offerte opstellen. Na uw goedkeuring zullen veranderingen pas worden toegepast. Wij zorgen dat het verbouwen van uw huis binnen de vastgelegde termijnen en budget wordt uitgevoerd

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!
TOP