Het geheim van Florek

Florek Vastgoedonderhoud staat voor goede kwaliteit, prettige service en een scherpe prijs. Hoe we dat doen? Dit is ons geheim: 

  • We zorgen voor totaalonderhoud. We verzorgen het gehele project. Alle details kloppen.
  • De mensen die het werk uitvoeren zijn stuk voor stuk vakmensen. Ze zijn toegewijd, oplossingsgericht en voelen zich verantwoordelijk voor meer dan hun eigen vakgebied.
  • We zijn een organisatie met een groot netwerk. We beschikken over een breed – om niet te zeggen een compleet – spectrum aan experts. We zorgen altijd voor de goede man op de juiste plaats.
  • We zijn nauwkeurig in de onderlinge communicatie, afstemming, samenwerking en planning, waardoor we de hinder voor de opdrachtgever en de gebruikers van het pand tot een minimum kunnen beperken.
  • We berekenen geen extra kosten voor advies, projectmanagement of ontwerp. Zo houden we de overheadkosten laag.
  • We zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken, de laatste innovaties en de beste materialen. En daarbij beperken we ons niet tot het Nederlandse aanbod. We gaan ver – soms letterlijk – om de waarde voor de klant te vergroten.
  • We kijken continue naar hoe we ons werk en de manier waarop we werken, kunnen verbeteren. We willen namelijk het beste voor onze opdrachtgevers.

OVER KRIS FLOREK

Kris is de man achter Florek. Opdrachtgevers vinden hem resultaatgericht, integer, betrouwbaar, verantwoordelijk, authentiek, open minded, een teamplayer, een harde werker, makkelijk om mee zaken te doen en prettig in de omgang. Hij begon zijn bedrijf Florek, nadat hij had ervaren waar het misging:

“Toen ik bij andere onderhoudsbedrijven en aannemersbedrijven werkte, zag ik dat iedereen vooral met z’n eigen dingetje bezig was. Ik zag ook hoeveel last de opdrachtgever en de gebruiker daarvan hadden. Ik dacht: Dat kan beter! Het geheim zit in het geheel. Hoe sluiten alle werkzaamheden op elkaar aan? Hoe kan dat beter? Daarbij kijk ik naar de manier waarop we werken, samenwerken en communiceren, naar innovaties en nieuwe technieken. Want alle details vormen het geheel. Ons oog voor die details en de dwarsverbanden, daar zit onze kracht.”

In 2014 is de eigenaar Kris Florek de ondernemer van het jaar geworden in categorie Business en Publieksprijs. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt door Stichting Polonus.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!
TOP